Wil’skracht behaalt ISO 9001:2015!

In 2020 was één van onze doelen het behalen van de internationaal erkende ISO 9001:2015 norm voor ons kwaliteitsmanagementsysteem. Met trots kunnen wij vertellen dat wij in februari 2021 ons ISO 9001 keurmerk hebben behaald! De betrokken auditor gaf aan dat hij in de aanloop naar certificatie een enthousiaste praktijk heeft aangetroffen, welke op een praktische en professionele wijze de eisen van ISO 9001:2015 heeft ingevuld.

Met ons certificaat laten wij zien dat we de processen in onze praktijk Wil'skracht ook daadwerkelijk goed hebben georganiseerd, dat we de cliënt centraal zetten en voortdurend bezig zijn met het verbeteren van onze zorg- en dienstverlening. Het was een zeer leerzaam traject. Naast dat wij op organisatieniveau enorm gegroeid zijn, hebben we ook flinke stappen gemaakt op persoonlijk niveau en zijn we klaar zijn voor verdere groei.

Wij zijn Ger Bothmer enorm dankbaar voor de begeleiding bij het opzetten en implementeren van ons kwaliteitssysteem. Ook gaat onze dank uit naar TÜV Nederland voor de prettige audit.

Heeft u vragen over onze werkwijze? Neem gerust contact met ons op.