Zakelijk

Zakelijke trajecten

De kans dat jij als werkgever te maken krijgt met een medewerker met bepaalde issues is best groot. Denk aan: langdurige ziekte, burn-out, conflicten, pestgedrag, vervelende privéomstandigheden. Ook kun je ervaren dat binnen een team strubbelingen ontstaan, twee leidinggevenden niet goed door een deur kunnen of dat er loopbaanvraagstukken naar boven komen. Misschien voelt iemand zich wel helemaal niet meer op z’n plek binnen jouw bedrijf. Dat is mogelijk. Op zo’n moment kun je Wil’skracht inschakelen.

Organisatieadviesbureau Flexian

Wij trekken in veel gevallen samen op met Flexian, een organisatieadviesbureau met een andere kijk op de mens en de organisatie. Zij zetten hun talentscan, de AEM-Cube, in om erachter te komen of jouw medewerker echt op z’n plek zit binnen je bedrijf. De AEM-Cube levert de volgende resultaten op:

  • Verklaring waarom je medewerker zijn functie vervult op de manier zoals hij of zij dat tot nu toe gedaan heeft.
  • Inzicht welk talent met de gekoppelde taken en verantwoordelijkheden je van hem of haar op een verantwoorde manier kunt vragen.
  • De voorwaarden die nodig zijn om maximaal rendement uit zijn of haar rol te halen.
  • Een onderbouwde voorspelling op gedrag of en hoe hij of zij toekomstige rollen, taken en verantwoordelijkheden zal oppakken.
  • Een respectvolle en eerlijke analyse van het rapport over de mogelijkheden en de grenzen van zijn of haar talent.

Als de uitslag van de scan er is, zal er een terugkoppeling plaatsvinden en kan Wil’skracht de begeleiding voortzetten en het traject verder afstemmen op basis van vraag en/of behoefte van werknemer en werkgever.

De AEM-Cube kent 3 varianten:

  • Het zelfbeeld
  • 360 graden variant (feedbackbeeld)
  • Teamselfie (meer AEM-Cubes samen)

Deze AEM-Cube is ook in te zetten voor ondernemers en studenten vanaf 18 jaar.

Ondernemers

Voor ondernemers kan de AEM-Cube een zeer grote meerwaarde bieden om inzicht te krijgen in welke bedrijfsprocessen jij als ondernemer het meest krachtig bent. En ook waar jij als ondernemer dient te zorgen voor de juiste tools en/of mensen om je heen zodat jij als ondernemer het beste kan floreren. 

Studenten/jongvolwassenen

De AEM-Cube is in te zetten vanaf 18 jaar. Het kan jou als aankomend student of afgestudeerde veel inzicht in en richting geven aan het kiezen van de juiste studiekeuze of jouw plek op de arbeidsmarkt. Deze talentscan geeft een veel ruimer en diepgaander inzicht dan de studiekeuzetesten en loopbaantesten die we doorgaans kennen. Je krijgt niet alleen zicht op je kwaliteiten en drijfveren maar juist en vooral op jou eigen zijn (dat wat jou maakt tot wie jij bent). Hierdoor kun je meer weloverwogen je studiekeuze maken of je profileren op de arbeidsmarkt.

Wil je graag meer informatie?

Neem dan contact met ons op.